Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Kicks.se & Åhlens.se

 

Mascara (eller maskara) används för att måla ögonfransarna. Effekten man vill uppnå med mascara är att få ögonfransarna att se längre och tjockare ut. Du kommer snabbt märka vilken effekt mascara ger till ens egna look då man både ser piggare och har en mer inbjudande look. Med mascara så framhäver man även ögonen väldigt mycket och du kommer märka att blickarna fastnar lite extra länge när du använder en riktigt bra mascara.

Vårt mål med detta test har varit att försöka sammanställa olika mascaror som finns på marknaden för att hitta den bästa mascaran 2020. Givetvis finns det en mängd olika varianter av mascaror på marknaden och den mascaran du anser vara den bästa kan givetvis skilja sig från våra favoriter men vi hoppas ändå att denna guide kan ge dig lite instinkt bland våra favoriter.

5 Bästa Mascarorna 2020 Bäst i test

1. L’oréal Paris Telescopic Mascara

2. Maybelline New York Volume Express

3. Max Factor Masterpiece Max Mascara

4. Dior Diorshow Blackout Mascara

5. Lancome Hypnose Extra Black

 

Bästa Mascaran 2020 Bäst i test

1. L’oréal Paris Telescopic Mascara

Mascara

Telescopic Mascara från Loreal Paris är en klassisk mascara som ger upp till hela 70% längre fransar och en kolsvart look. Med mascaran kommer en precisionsborste som fångar upp fransarna och ger dem längd från roten till toppen.

2. Maybelline New York Volume Express

Bästa-mascaran

Denna mascaran från Maybelline New York ger dina fransar en härlig volym. Med denna mascaran kommer en otroligt effektiv borste som verkligen har möjlighet att styla våra fransar på flera olika sätt beroende på vilket resultat vi är ute efter. De inre borsthåren framhäver varje frans medans de yttre borsthåren bredar ut och separerar fransarna för att de ska öppna upp din blick.

3. Max Factor Masterpiece Max Mascara

Mascara-bäst-i-test

Masterpiece Max Mascara definierar dina fransar och gör dem både tjockare och en härlig volymeffekt. Det som även är underbart med denna mascara är att den inte ger några klumpar. Med denna maskaran kommer även en grym iFX-borste som är enkel att använda och applicera med. Om du letar efter en maskara som ger en häftig och intensiv look så ska du kolla in denna produkt łite extra noga enligt vår testpanel.

4. Dior Diorshow Blackout Mascara

Maskara

Diorshow Black Out Mascara ger dina fransar den där extra härliga effekten för att skapa en intensivare blick. Med en svart-kol effektivt ger den varje frans lite mer svärta.

5. Lancome Hypnose Extra Black

Bästa-maskaran

Denna mascara hamnade på femte plats i vårt test men även den är riktigt bra och bör definitivt studeras. Den ger dina fransar mer volym och utan klumpar för våra deltagare. Borsten har täta strån som gör det enkelt att skapa ett jämt resultat varje gång du applicerar maskaran. Maskaran i sig är även väldigt enkel att hantera och använda sig av tack vare att den är väldigt flytande utan massa klumpar.

Måste man använda mascara?

Det går bra att få fylliga fransar utan mascara, här är några tips:

Fransförlängning

Du kan definitivt få en dramatisk effekt på dina ögonfransar utan att behöva använda mascara. En av våra rekommendationer är att testa en fransförlängning. Denna behandling gör man på salong och är lite mer avancerad en enbart applicera lösögonfransar som vi berättar mer om längre ned i denna guide.

Lash lift

Du kan även testa så kallade Lash-lift, detta är en metod även kallas franspermanent och har funnit ett par år på marknaden. När du gör Lash-lift så färgar man fransarna svarta och fäster de sedan på en silikon spole som fäst längs med fransraden.

Keratinbehandling

Detta är en lite lättare behandling en de två ovanstående. Detta är definitivt rekommenderat att testa och se vad för resultat ni upplever. En keratinbehandling består av proteinet keratin som finns i vårt hår och naglar. Genom att applicera keratin på fransarna ger man fransarna på näring och vitaminer som vårdar och skyddar fransarna. De bidrar även till längre fransar helt naturligt.

Lösögonfransar

Lösögonfransarna är det enklaste alternativet för att få längre och fylligare fransar då man kan applicera dem hemma. Det är även mycket billigare än att gå till en salong. Det finns mängder av olika fransar för att du ska hitta just din favorit och alla olika fransar ger olika effekter. Det bästa är att de är sjukt billiga så köp de bästa lösögonfransarna redan idag.

5/5 (1 Review)