Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks.se, Lyko.se, Åhlens.se, Nordicfeel.se & Apohem.se.

  • Sensai Cellular
  • Performance Emulsion
  • Elizabeth Arden
  • Ceramide Day Creme

När det handlar om produkter kring anti-ageing så är tiden högst betydelsefull, det gäller att starta i ett tidigt skede för att få den bästa effekten av behandlingen och inte vänta i flera månader. Men när det gäller valet av produkter gäller det att inte stressa och köpa det första du ser i butiken utan det gäller att hitta produkter anpassade för dig och din hudtyp.

Rent generellt ska du applicera din anti-age kräm ett par minuter efter du har rengjort huden och applicerat ditt serum om du använder det. För att få bäst effekt av serumet måste man nämligen låta det sjunka in i huden. Om du har tid så rekommenderar vi även att du ger dig en liten ansiktsmassage när du applicerar krämen, rör fingrarna i cirklar över kindbenen och runt ögonen. Glöm inte heller pannan och hakan.

Snabbt svar 6 Bästa anti-age krämerna 2020

  1. Sensai Cellular Performance Emulsion III Super Moist

  2. Hyne AB Anti-Age  3-IN-1

  3. Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream SPF 30

  4. Clarins Super Restorative Day Cream

  5. Biodroga Anti-age Collagen Boost

  6. ACO Face Anti-age 40+ filling night cream

Bästa Anti age krämerna 2020 Bäst i test

1. Sensai Cellular Performance Emulsion III Super Moist

Emulsion Super Moist från det populära företaget Sensai är en anti-age kräm skapad för att reglera din huds balans. Vi i testpanelen älskade denna kräm, allt från konsistensen till näringsinnehållet men även dess design. För att använda produkten applicerar man krämen både morgon och kväll efter att ha rengjort huden med en lotion. Applicera en lämplig mängd kräm på händerna och fördela den i ansiktet och halsen.

2. Hyne AB Anti-Age  3-IN-1

HynE 24 hour anti-age kräm är extremt återfuktande. Crémen innehåller hyaluronsyra för att kunna tillföra huden extra mycket fukt vilket bidrar med att din hud inte åldras lika snabbt. Perfekt att ta med på resan då produkten endast innehåller 30 ml.

3. Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream SPF 30

Detta är en superlyxig ansikskräm med en hög solskyddsfaktor (+30) och innehåller ceramider för att reducera ålderstecken i huden och motverka rynkor.

4. Clarins Super Restorative Day Cream

Super Restorative day creme från Clarins Paris är en dagkräm som motverkar åldrande i huden. Krämen slätar ut hudens yta och ger huden en ny lyster och skydd. Produkten är avsedd för kvinnor runt 50 år och äldre som märker av att deras hud börjar åldras på grund av hormonella förändringar. Krämen innehåller flera viktiga ämnen som Harunga-extrakt, Tetrapeptider och mineralpigment.

5. Biodroga Anti-age Collagen Boost

Denna anti-age kräm från Biodroga är en utmärkt produkt för att stoppa åldrande, produkten innehåller flera härliga ingridienser bland annat tripetid för att öka hudens kollagensyntes men även produkter som mangokärnsolja, olivolja, sheasmör och shoreasmör. Dessa ämnen ger både näring och en sammetslen hud.

6. ACO Face Anti-age 40+ filling night cream

Denna nattkräm är specifikt framtagen för kvinnor över 40 år. Krämen är både vårdande och återfuktande och hjälper dig återställa och släta ut rynkor som skapats med åren i ansiktet.

Allt om Anti-age krämer

Hur du applicerar anti-age-krämen

Börja med att ta ett ungefär ett mått som en ärta av din anti-age kräm och dutta krämen runt ditt ansikte och din nacke. Gnugga sedan in krämen varsamt in i huden och slutför behandlingen med några mjuka klappar och en liten massage i uppåtgående riktning. Låt krämen ta sig in i huden innan du applicerar din make-up. Dessa instruktioner kan givetvis vara olika beroende på vilket märke du använder dig av.

Undvik en för tidig åldring av hyn

Det finns givetvis en viss tur och genetik i hur din hud åldras med åren men det finns även många andra element som påverkar din hud. Bland annat hur hälsosam livsstil du har. Är du en rökare, går runt med en solbränna och dricker mycket alkohol kommer detta ha en negativ effekt på din hud. Desto sämre du tar hand om dig själv desto mer kommer din hy åldras i förtid. Så förutom att främja hudens kollagenproduktion genom att applicera olika anti-age krämer så är det viktigt att du tar hand om dig själv och din kropp och lever en sund livsstil.

Rökning påverkar speciellt din hud och dess åldrande, rökningen minskar syreflödet i våra hudceller och lämnar ifrån sig ett stort antal skadliga kemikalier i kroppen. Röken har även en negativ invärkan mot vitamin C som är en viktig grundsten i vår kropp. När ditt syreflöde minskar kommer din hud ha en sämre förmåga att läka, vilket innebär att ärr blir mer uppenbara än om du hade varit en icke-rökare vilket får ditt utseende att åldras drastiskt.

När ska man börja använda anti-age produkter – Video

5/5 (1 Review)