Vackerhud

10 Bästa Anti-Age Krämerna 2024 – Bäst i test

Alla levande ting kommer åldras och det gäller naturligtvis alla människor. Oftast är det just i våra ansikten som de första ålderstecknen börjar att visa sig. Det kan till exempelvis handla om fina linjer som börjar göra sig synliga, men det är inte ovanligt att man finner dessa charmiga. Sen finns det naturligtvis sådana ålderstecken som man helst vill bli av med, till exempel rynkor som har blivit djupa och åldersfläckar på huden.

De anti-age krämer som finns på marknaden idag är mycket bättre än utbudet som fanns förr. Nu behöver man inte använda sig av injektioner och botox för att bli av med rynkor, även om också detta är ett alternativ. Här nedan listar vi de bästa anti-age krämerna för en mer ungdomlig hud.

1. Estée Lauder Anti-Age Kräm

Estée Lauder Antirynkkräm

Är du beredd att betala ett lite högre pris för ungdomlig hud är det Estée Lauder Anti-age creme som du ska kolla på. Den här ansiktskrämen sägs vara nyckeln till en fräsch och ungdomlig hud, eftersom den verkar från djupet och ger lyster, spänst och vitalitet. Det som gör anti-age krämen så unik är att man använt sig av ingredienser från moringaträdet.

Moringaextraktet i ansiktskrämen fungerar djupvårdande, samtidigt som det gör din hud mjuk och smidig. Som med alla anti-age produkter gäller det att ha tålamod, men på endast 4 veckor upplever majoriteten av alla användare en känsla av fastare hud.

2. Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream

Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream

En utslätande och kraftfullt återfuktande kräm är det du behöver om du vill bli av med fina linjer och rynkor. Den här ansiktskrämen med anti-age funktioner från Filorga ger din hud en ultrakorrigering som minimerar risken för att fler ålderstecken ska börja visa sig i ditt ansikte.

Här hittar du även Time-Filler teknologin, vilket får din hud att kännas mycket fylligare på bara några sekunder efter applicering. Använd morgon och kväll för bästa effekt.

3. Rituals Anti-Age Ansiktskräm

Rituals Anti-Age Face Cream

Rituals Anti-Age Face Cream är en ansiktskräm som hjälper den med tidiga ålderstecken att få dessa reducerade snabbt och enkelt. Krämen innehåller kraftfulla ingredienser som inte bara ger din hud en fin lyster och ny energi, utan som även motverkar ålderstecken och minskar de som redan finns.

Till och med hudtonen får sig en förbättring och ansiktet blir smidigt och mjukt att beröra. För att förhindra att huden utsätts för mer skador är krämen också full med antioxidanter.

4. L’Oréal Paris Age Perfect Moisturising Nattkräm

L'Oréal Paris Age Perfect Moisturising Night Care

Vill du motverka fina linjer och rynkor bör du inte bara använda en anti-age kräm på dagen, utan det är minst lika viktigt att motverka under natten. L’Oréal Paris Age Perfect Moisturising Night Care är en nattkräm med anti-age effekter som är specifikt framtagen för den med mognare hud (50+).

Krämen fungerar uppstramande och hjälper även till att få bort åldersfläckar på hals, bröst och ansikte. Formulan i denna nattkräm är mjuk och behaglig, samtidigt som den är fyllig nog att verka hela natten. Sojabönsextrakt och Melanin-Block är en del av de aktiva ingredienserna.

5. Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream

Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream

Med Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream får du en anti-age kräm som fungerar utmärkt till dagen och blir ett bra underlag under make up. Denna ansiktskräm är en riktigt återfuktnings-boost som hjälper dig att få volym i ansiktet och på så sätt fylla ut rynkor och linjer.

Istället för att enbart återfukta, vilket många krämer gör, så återställer krämen även fuktbalansen i huden för att bibehålla ett bra resultat. Med ett innehåll på SPF 30 är du även skyddad från solens starka strålar.

6. Nivea Cellular Anti-Age Dagkräm

Nivea Cellular Anti-Age Day Cream

Nivea Cellular Anti-Age Day Cream är ett riktigt val för den som vill ha en prisvärd anti-age kräm som verkligen fungerar. För att hjälpa dig att bli av med rynkor och andra ålderstecken är krämen utrustad med aktiva ingredienser som ser till att hudens förnyelseprocess kommer igång igen.

Det resulterar bland annat i en ökad produktion av kollagen och hyaluron, vilket kommer ge dig en fast och behaglig hud där rynkor är ett minne blott. Solens strålar är naturligtvis väldigt behagliga, men de är också en stor bov när de kommer till vår huds åldrande. Nivea Cellular Anti-Age Day Cream har en SPF 15.

7. Decléor Lavender Fine Rich Day Cream

Decléor Lavender Fine Rich Day Cream

Har du problem med torr och stram hud, samtidigt som du har ålderstecken? Då kan Decléor Lavender Fine Rich Day Cream hjälpa dig på traven. Den här anti-age krämen är innovativ på många sätt och hjälper dig att få en fastare och mer ungdomlig hud. Det är bland annat tack vare den essentiella oljan som kommer från iris som produkten kan verka så effektivt.

För ett så optimalt resultat och hög effekt som möjligt rekommenderas en användning både morgon och kväll. Krämen innehåller dock ingen SPF, så se till att du använder en foundation med solskydd eller annan produkt som är framtagen för ansiktet med SPF.

8. Clarins Super Restorative Day Cream

Clarins Super Restorative Day Cream

Clarins är kända för att skapa fantastiska produkter när det kommer till smink och skönhet och deras anti-age kräm är inget undantag. Med den här dagkrämen får du en produkt som kommer att kompensera alla effekter som hormoner och ålder kan åstadkomma i huden.

Krämen lämpar sig bäst för den med mogen hud (50+), men fungerar precis lika bra för den som är yngre. Få en ny och fräsch lyster och en jämnare hudton efter bara några veckors användning. Även pigmenteringar blir mindre synliga eller försvinner helt.

9. Lancôme Génifique Anti-Age Kräm

Lancôme Génifique

Har du problem med hy som har blivit slapp, torr och fått ålderstecken som fina linjer och rynkor? Du är inte ensam, men lösningen på problemet heter Lancôme Génifique. Det här är en mycket lyxig anti-age kräm som ligger i den högre prisklassen, men som också levererar med bravur.

Inte nog med att du får en hy som är full med energi och lyster, krämen hjälper även till med att reducera rynkor och glåmighet. Vill du ha bästa resultat rekommenderas att du kombinerar Lancôme Génifique med ögonkräm och serum från samma serie. Den här krämen passar för alla hudtyper och åldrar.

10. Huxley Cream Anti-Gravity

Huxley Cream Anti-Gravity

När vi åldras är det främst kollagen och hyarulon som försvinner ur vår hud. Även solen kan se till att påskynda processen av åldrande väldigt snabbt. Huxley Cream Anti-Gravity är full med både kollagen och hyarolun för att öka produktionen igen och ge din hy en fyllighet och en återfuktning som håller i sig väldigt länge.

Den här ansiktskrämen med anti-age ser till att främja hudens egna cellproduktion och är rik på härliga antioxidanter. Naturligtvis har den även en utslätande effekt och minimerar uppkomst och synlighet av fina linjer och rynkor.

Att tänka på inför köp av anti age kräm

Att ha ett stort och brett utbud av antirynkkrämer är naturligtvis väldigt kul, men ibland kan det vara svårare att välja – ju fler alternativ som finns. Att hitta en anti-age kräm som passar dig kan kännas svårt, men det finns knep som gör det enklare.

Här nedan har vi listat några riktigt bra tips som du kan använda dig av när du ska köpa en anti-age kräm.

  • Välj en kräm som är anpassad efter din hudtyp för att få bästa resultat. Har du problem med torr hud behöver du ha en anti-age med kraftigt återfuktande egenskaper
  • Majoriteten av alla ansiktskrämer är framtagna för specifika ändamål. Se till att just din kräm hjälper för det du vill ha hjälp med, till exempel åldersfläckar eller pigmentering
  • En dyr kräm behöver inte alltid vara bättre än en billig. Våga testa dig fram, men kom ihåg att det krävs en periods användande innan du ser något märkbart resultat
  • Våga be om hjälp om du befinner dig i en butik. Personalen hjälper dig gärna att hitta rätt kräm för dig
3.5/5 (15 Reviews)

Vackerhud