Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Nordicfeel.se, Åhlens.se & Grandparfymeri.se.

I århundraden har människor sökt sig till olika skönhetsritualer för att bevara den ungdomliga källan och kanske är en antirynkkräm svaret. Ett exempel är Cleopatra som sägs ha badat dagligen i åsnemjölk för att skydda sig mot rynkor. Om detta rykte stämmer låter vi vara osagt men något vi är säkra på är att Cleopatra är en legendar inom skönhetsvärlden. Idag har vi som tur var enklare metoder än att fylla ett bad med åsnemjölk, genom att använda en samling produkter kan de hjälpa återställa, skydda och regenerera din hud. Vi har i detta test haft i uppgift att hitta marknadens bästa antirynkkräm 2020 för att stoppa hudens åldrande.

Snabbt svar 5 Bästa antirynkkrämerna 2020

1. Rosenserien Antirynkkräm 50ml

2. Lancome Rénergie Antirynkkräm 50 ml

3. Rénergie Multi-Lift Lifting Firming Antirynkkräm Night Cream

4. Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Night Cream 30 ml

5. Elizabeth Arden Prevage Anti-aging Deep Wrinkle Smoother 15 ml

 

Bästa antirynkkrämen 2020 Bäst i test

 

1. Rosenserien Antirynk

 

antirynkkräm

 

Denna antirynkkräm är både fuktighetsbevarande och mjukgörande och motverkar din huds ålderstecken. Den är rik på antioxidanter vars egenskaper fördröjer åldrandet i huden och var en favorit under testet. Krämen passar extra bra för en torr hud. För att applicera produkten börjar du med att rengöra huden och du kan använda den både morgon och kväll, gärna i kombination med Rosenseriens ögonkräm.

 

2. Lancome Rénergie Creme

 

bästa antirynkkrämen 2019

 

Rénergie Creme från Lancome är en antirynk kräm vars uppgift är att ge din hud näring och fasthet. Rénergie består av majsextrakt vilket är en proteinrik och återuppbyggande del, denna sammanställning ger dina celler bättre hållbarhet och motverkar rynkor. För att applicera denna kräm börjar du med att rengöra ansiktet och halsen och applicerar den därefter. Vi i testpanelen har alltid gillat Lancome’s produkter och denna ligger även den i vår topplista.

 

 

3. Rénergie Multi-Lift Lifting Firming Antirynkkräm

 

antirynkkräm bäst i test 2019

 

Denna nattkräm från Rénergie blev en av våra bäst i test vinnare, den förhindrar rynkor och stramar upp din hud. Krämen är anpassad för kvinnor som letar efter det allra senaste inom hudvård. Rengör ditt ansikte och hals och applicera anti-rynk-krämen efter det.

 

 

4. Peter Thomas Roth Antirynkkräm

4-Peter-Thomas-Roth-Un-Wrinkle-Night-Cream-30-ml

 

Denna nattkräm är skapad för kraftiga rynkor och fina linjer i ansiktet. Med en patenterad sammansättning av anti-aging peptider och neuropeptider är detta en produkt som verkligen kommer tackla dina rynkor. Antirynkkrämen passar alla hudtyper men är speciellt framtagen för en mognare normal till torr hudtyp.

 

 

5. Elizabeth Arden Prevage Anti-aging Deep Wrinkle Smoother

5-Elizabeth-Arden-Prevage-Anti-aging-Deep-Wrinkle-Smoother-15-ml

 

Denna antirynkkräm är en kombination av anti-age samt anti-wrinkle och har som uppgift att punktbehandla områden i huden där rynkor och finare linjer är som värst. Krämen innehåller ingrediensen Idebenone som är en stark antioxidant som både skyddar huden men också minskar uppkomsten av nya rynkor. Applicera en liten mängd på dina fingertoppar och dutta på de utsatta områdena. Låt krämen torka helt innan du applicerar din make-up.

 

Vad är en antirynkkräm?

 

Vad är de bästa ingredienserna i en antirynkkräm?

Några av favorit ingridienserna som finns bland antirynkkrämer är bland annat retinol, hyaluronsyra, växtbaserade stamceller och glykolsyra.

Vad ska jag tänka på för att behandla rynkor?

Den bästa lösningen enligt många experter för att bekämpa åldrande och dess medföljande rynkor är att använda produkter med en stimulerande kollagenproduktion. Om du bor i länder med stark sol är det även bra att använda solskydd redan från tidig ålder. Om du är en individ med torr hud bör du använda en daglig fuktkräm.

Så blir du av med rynkor – Video

5/5 (1 Review)