Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Kicks.se & Åhlens.se

  • BaByliss 800 AS81E
  • Varmluftsborste
  • Babyliss i-Pro
  • Rotating Brush
  • OBH Nordica
  • Björn Axén Tools

 

För att skapa dig en riktigt vackert stylad frisyr krävs det ett par bra verktyg för att kunna uppnå detta resultat. Ett av dessa verktyg är värmeborsten och på senare år har dessa produkter endast blivit bättre och bättre och är nödvändiga för att skapa lockar och volym med samma effekt som du får på salongen med en stylist.

När du ska köpa en värmeborste gäller det att undersöka lite för att hitta en kvalitétsborste som passar just dig och ditt hår. I och med att våra hår ser så olika ut är värme borstarna anpassade för olika typer av hår och man får inte heller glömma bort att välja en borste som är anpassad för den stil du är ute efter.

 

5 Bästa Värmeborstarna 2020 Bäst i test

1. BaByliss 800 AS81E Varmluftsborste

2. Babyliss i-Pro Rotating Brush Värmeborste

3. OBH Nordica Björn Axén Tools Värmeborste

4. GA.MA Innova Extreme

5. Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

 

 

Bästa Värmeborsten 2020 Bäst i test

 

1. BaByliss 800 AS81E Varmluftsborste

 

Värmeborste

 

Denna värmeborste från BaByliss kommer torka ditt hår och samtidigt ge håret en härlig volym både snabbt och skonsamt. Detta hårverktyg är bäst anpassad för mellanlångt till ett långt hår och borsten i sig kan du ställa in i två olika temperaturer samt sätta på kalluft för att ge frisyren en ännu bättre hållbarhet.

2. Babyliss i-Pro Rotating Brush

 

Bästa värmeborsten

 

i-Pro Rotating Brush från BaByliss är en bra och billig varmluftborste som fungerar utmärkt för ett mellanlångt till långt hår. Designen är kompakt och passar utmärkt om du letar efter en varmluftborste att resa med.

 

3. OBH Nordica Björn Axén Tools

 

Värmeborste bäst i test

 

Björn Axén har en hel del kvalitetsutrustning på marknaden och denna varmluftborste från Obh Nordica är inget undantag. Borsten har både ett integrerat värmesystem och en keramisk tourmaline som stylar ditt hår i varje borstdrag.

 

4. GA.MA Innova Extreme

 

Varmluftsborste

 

Innova Extreme från GA.MA är en värmeborste som ger dig ett rakt och glansigt hår riktigt snabbt och smidigt. Du kan ställa in borsten mellan 150-230 grader så att den ska passa just dig. Efter 30 minuter stänger borsten av sig själv och med den keramiska beläggningen skyddar den även ditt hår.

 

5. Remington AS7051 Volume & Curl Airstyler

 

bästa varmluftsborsten

 

Volume & Curl Airstyler från Remington är värmeborsten för dig som vill ha en ny hårstil varje dag i veckan. Med denna 4-1 styling kit kan du skapa ett silkeslent hår, spänstiga stora lockar eller kanske ett par rufsiga vågor. Du väljer baserat på din smak.

 

Vad är en värmeborste (Varmluftsborste)?

 

En värmeborste, eller rättare sagt en varmluftsborste är ett verktyg som både har en fön och borste i samma hölje. Den är därför det bästa verktyget för att enkelt kunna skapa volym med mjuka och vackra lockar i håret. Men om du är ute efter en frisyr där lockar är huvudfokus ska du satsa på marknadens bästa locktång då den gör de bästa lockarna. En värmeborste (varmluftsborste) skapar bara en look med lockar genom att “böja” hårstråna.

Så fungerar en värmeborste (Varmluftsborste)

Värmeborstar fungerar på samma sätt som hårtorkar, starta maskinen och konfigurera inställningarna så de passar dig. Varmluften (Eller kalluften) blåser sedan genom borsten för att torka och styla håret samtidigt. Så medans du blåser håret torrt har du möjlighet att styla frisyren samtidigt.

Värmeborstar med smalare skaft passar bättre för kortare hår medans tjockare skaft passar bättre för tjockare och längre hår. Vissa värmeborstar har utbytbara skaft så att du kan använda borsten till olika typer av frisyrer.

Video – Så fönar du håret med en rundborste / värmeborste

Hur har vi testat varmluftsborsten?

För att testa varmluftsborstarna (Värmeborste) har vi samlat en testgrupp av 20-25 personer där varje deltagare fått testa flera värmeborstar och därav fått betygsätta dem i slutet av testet. Deltagarna har följt instruktionerna från tillverkarna för hur de ska testa vardera värmeborste och därefter har deltagarna gett poäng efter hur de presterat.

5/5 (1 Review)