Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens.se, Kicks.se & Nordicfeel.se

  • Maria Åkerberg Myrrh
  • Nail & Cuticle Oil

Bästa nageloljan 2020

 

Att behöva hantera torra och slitna naglar är ett stort irritationsmoment och något vi alla försöker slippa om möjligheten finns. Och det finns en hel mängd olika sysslor som kan påverka naglarna till exempel olika hantverksjobb och sportaktiviteter. Men tack vare en nagelolja kan dina slitna och sköra naglar bli som nya igen. Det räcker med ett par droppar av nageloljan för att snabbt få ett synligt resultat. Tack vare nageloljan får du en tåligare, längre och starkare nagel. Vi har valt att sammanställa de bästa nageloljorna i vårt test för att du ska hitta just din favorit bland alla produkter.

 

Snabbt svar – Bästa nagelolja 2020

  1. L.Y.X Nagelolja
  2. Scratch Nails Nail Food 10 ml
  3. Maria Åkerberg Myrrh Nail & Cuticle Oil

Nagelolja bäst i test 2020

 

L.Y.X Nagelolja

 

Nagelolja test

 

L.Y.X är en unik nagelolja med naturliga oljor som tar hand om dina sköra naglar.

 

Scratch Nails Nail Food Nagelolja

 

Nagelolja bäst i test

 

Denna olja från Scratch Nails gör din nagel både stark och flexibel. Produkten fungerar utmärkt till alla typer av naglar, oavsett om de är torra, sköra, mjuka eller hårda.

 

Maria Åkerberg Myrrh Nail & Cuticle Nagelolja

 

Bästa nageloljan

 

Denna nagelolja från Maria Åkerberg’s nagelvårdsserie innehåller både myrra och citronolja. Nageloljan stärker både dina naglar och nagelbanden och ingredienserna är utmärkta för sköra naglar och har en inflammationshämmande effekt.

 

 

 

Köpguide Nagelolja – Så väljer du den bästa nageloljan

Varför är nagelolja bra för naglarna?

Generellt så har olika typer av oljor en positiv effekt på kroppen och inte minst naglarna mår väldigt bra av en olja som både ger fukt och näring. Nageloljor är specifikt framtagna för detta behov och brukar innehålla tunnare typer av oljor från till exempel mandel och sesamfrön. De brukar även vara berikad med återfuktande ämnen som vitamin E. I och med att naglarna får ett näringstillskott kommer de snabbt både bli stärkta. Om du har noterat att dina nagelband lätt spricker kan det vara värt att prova att använda en nagelolja då många har upplevt en positiv effekt.

Så får du vackra naglar hemma

  1. Börja med att borsta både dina naglar och dina nagelband med en mjukare nagelborste under ljummet vatten i en till två minuter.
  2. Använd en två- eller trestegs-polering och polera ytan och framkanten på naglarna, målet är att naglarna ska få en blank yta vilket skyddar naglarna mot uttorkning. Nagellacket kommer även sitta bättre på en blank och polerad yta.
  3. När du börjar lacka ska du börja med att använda ett underlack sedan ett två lager lack och slutligen ett överlack.
  4. Låt sedan lackningen torka i ungefär tre till fyra minuter och pensla eller lägg på nageloljan på nagellacket. Nageloljan kommer skydda mot skador och gör även så att din lackning torkar snabbare.

Hur har vi testat oljorna?

I och med att nageloljans egenskap är att stärka naglarna är det svårt att avgöra slutresultatet under en kortare tidsperiod. Så tyvärr hade vi i testet svårt att avgöra hur bra nageloljan faktiskt verkade från märke till märke. Däremot kan vi glatt meddela att alla testdeltagare ansåg att sina naglar faktiskt mådde bättre efter 1 månad. Istället bedömdes nageloljorna kring andra faktorer som pris, lukt och applicering. Där fick deltagarna ge poäng och därefter hade vi ett samlat resultat.

5/5 (1 Review)