Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Kicks.se & Åhlens.se

 

En ögonfransböjare är det ultimata verktyget för att styla ögonfransarna. Ögonfransböjaren får dina fransar att se längre ut och ger verkligen en härlig effekt till din look. Genom att man böjer fransarna skapas det en effekt av att man framhäver ögonen. Men tänk på att alltid använda ögonfransböjaren innan du applicerar mascara i och med att du kan skada fransarna om du böjer fransarna efter du applicerat mascara.

För att just dina fransar ska bli så vackra som möjligt har vi valt att testa marknadens populäraste och bästa ögonfransböjare. Kolla igenom dessa bäst i test vinnare för att hitta din nya favorit.

 

5 Bästa Ögonfransböjarna 2020 Bäst i test

1. Tweezerman Classic Ögonfransböjare

2. Shiseido Ögonfransböjare

3. Babyliss Ögonfransböjare

4. Depend Eyelash Curler

5. IsaDora Pro Lash Curler

 

 

Bästa Mascaran 2020 Bäst i test

 

1. Tweezerman Classic Lash Curler

 

Ögonfransböjare

 

Den här ögonfransböjaren från företaget Tweezermans är deras mest sålda variant och är utformad för att skapa vackra och långvarigt böjda fransar. På ögonfransböjaren hittar du en silikondyna som både är tjock och rund för att skapa en härlig böjning utan att skapa veck på fransarna. Med denna modell medföljder det dessutom tre stycken silikonkuddar utan extra kostnad.

 

2. Shiseido Eyelash Curler

 

Bästa-ögonfransböjaren

 

Den här ögonfransböjaren från Shiseido är även den en riktig storfavorit hos både kunder och våra testdeltagare i detta test. Priset är definitivt i den högre skalan för en ögonfransböjare, men vi anser att det är värt att betala lite mer för att få en riktigt bra produkt som du kommer kunna använda flera år framöver.

 

3. Babyliss Ögonfransböjare

 

Ögonfransböjare-bäst-i-test

 

Babyliss ögonfransböjare är tillverkad för att böja dina ögonfransar skonsamt, och det upplevde våra testdeltagare också. Enligt instruktionerna för hur du ska böja fransarna på bästa sättet bör du låta ögonfransarna glida mellan ovandelen och den lilla kudden för att sedan trycka ihop böjaren försiktigt i ett par sekunder för bästa resultat. Var noga med att aldrig böja fransarna efter att du applicerat mascara, då finns det risk för att du skadar fransarna eller i värsta fall bryter fransarna.

 

4. Depend Eyelash Curler

 

Depend-Eyelash-Curler

 

Denna ögonfransböjaren heter Eyelash Curler och är tillverkad av Depend. Den är designad med en noga utvald vinkel och en perfekt rundning för att skapa den perfekta fransen. Designen är skapad för att fungera för alla olika ögonformer och tack vare den specialutvecklade silikonkudden kommer den forma fransen skonsamt utan att skada fransens struktur.

 

5. IsaDora Pro Lash Curler

 

Depend-Eyelash-Curler

 

Den här böjaren kommer lyfta upp dina fransar till nya nivåer. Resultatet blir att du får ett par fransar som får dina ögon att se större ut. Den är både försiktig och säker för dina fransar, men var noga att inte applicera mascara innan du böjer fransarna.

 

Allt om ögonfransböjare

 

Hur du använder en ögonfransböjare

 

Försök böja hela fransen

Ett vanligt fel som många gör med fransböjaren är att man endast försöker börja på en del av fransen, detta kommer dock ej resultera i att fransen ser så bra ut som den kan göra. Vi rekommenderar istället att du böjer hela fransen, dvs kanske upp till 10-15 ställen för att verkligen framhäva fransen.

Glöm inte att byta silikonkudden

Silikonkudden som du hittar på själva böjaren finns där av en anledning, den ska givetvis skydda dina fransar och om den är alldeles för sliten kan det resultera i att dina fransar skadas. Med dem bästa ögonfransböjare kan du enkelt byta silikonkudde som en refiller.

Böj innan du applicerar mascara

Ett vanligt fel många gör är att de helt enkelt råkar applicera mascara först och sedan ska de böja fransarna. Det kan definitivt vara så att man glömmer detta till och från men det är alltså ett big nono då det finns stor risk att fransarna blir skadade. I värsta fall kan fransarna dras av i och med att mascaran fastnar i ögonfransböjaren. Och om mascaran har torkat kommer fransarna ha ett yttre lager som gör de hårda och försöker du i detta läge böja fransarna kan de brytas av.

5/5 (1 Review)