Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se , Babyface.se, Nordicfeel.se, & Beautyplanet.se

  • IsaDora Lip
  • Booster Plumping
  • Jane Iredale Just
  • Kissed Lip Plumper

 

Vi alla har nog drömt om ett par lite fylligare läppar att visa upp, men att göra ett kirurgingrepp stoppar de flestas dröm. Men visste du att det faktiskt går att skapa sig ett par fylligare läppar utan att behöva göra ett ingrepp? Vi talar givetvis om en Lip Plumper. Denna produkt är skapad för att framhäva läpparna och ge ett fylligare intryck.

Vi har gjort ett stort test för att ta fram den bästa lip plumpern 2020. Lip Plumper fungerar på samma sätt som ett vanligt läppstift med den stora skillnaden att den innehåller ämnen som får läpparna att tillfälligt förstoras. Ett par ämnen som de brukar innehålla är bland annat koffein, pepparmintsolja och menthol. Om du är allergisk mot ett par ämnen kolla alltid på produktens innehåll för att försäkra dig om att den är säker för just dig.

 

5 Bästa Lip plumpers 2020 Bäst i test

1. IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Gloss

2. Xlips Lip Plumper

3. Jane Iredale Just Kissed Lip Plumper L.A.

4. Dior Addict Lip Maximizer

5. Milani Keep It Full Nourishing Lip Plumper

 

Bästa Lip Plumpern 2020 Bäst i test

 

1. IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Gloss

lip plumper test

 

IsaDora Lip Booster är en lip plumper som förstorar dina läppar med volym, fukt och glans. Läppstiftet innehåller både ämnen som skapar en plumpingeffekt samt vårdande ingredienser som återfuktar dina läppar.

 

2. Xlips Lip Plumper

 

 

Xlips Lip Plumper verkar direkt för att dina läppar ska svälla och därmed även få ett fylligare utseende. Detta sker pga att de aktiva ämnena i lip plumpern ökar blodcirkulationen. Gå från ett par tunna läppar till fylligare läppar på nolltid.

 

3. Jane Iredale Just Kissed Lip Plumper L.A.

 

lip plumper bäst i test

 

Just Kissed från Jane Iredale är ett färgat stift med doft av både mint och ingefära. När du sätter på dig läppstiftet kommer ämnena öka blodcirkulationen i läpparna vilket bidrar med fylligare läppar.

 

4. Dior Addict Lip Maximizer

 

Lip plumper

 

Addict Lip Maximizer från Dior är ett volymgivande läppglans som du kan använda i alla olika tillfällen för att få fylligare läppar. Du kommer märka en omedelbar effekt där dina läppar förstoras.

 

5. Milani Keep It Full Nourishing Lip Plumper

bästa lip plumpern

 

Keep it Full Nourishing Lip Plumper är det perfekta läppstiftet för dig som letar efter ett lyxigt lipgloss och samtidigt vill ge dina läppar fukt och mjukhet som ett läppbalsam.

 

Vad är en Lip Plumper?

Om du hade önskat att dina läppar skulle få synas mer och ha en mer tydlig och framhävande kontur så är detta en produkt som skulle passa dig perfekt. Vissa av produkterna fyller läpparna mer medan andra har en mindre effekt. Generellt så rekommenderar vi att man börjar med produkterna som har en mindre effekt i början och att du successivt jobbar upp dig till en form som passar dig utmärkt. När du tar på dig denna produkt kommer du inom ett par sekunder märka att läpparna blir mer fylliga.

Varför välja lip plumpers?

Oavsett om det handlar om the yngsta i Kardashian familjen, Kylie Jenner eller till och med Angelina Jolie har deras fylliga läppar alltid varit på agendan när det diskuteras skönhet. Hur gör de för att skapa dessa önskvärda läpparna som vi alla vill åt? Även om en hel del handlar om genetik så går det även att piffa upp läpparna så att de blir mer fylliga.

Många tänker givetvis direkt på olika typer av implantat men faktum är att det finns ett helt skonsamt och lättare alternativ – Du hörde rätt vi talar givetvis om Lip plumpers. Vi har i detta test gått igenom marknadens bästa lip plumpers för att du ska kunna skapa dina drömläppar.

Hur har vi gjort testat Lip Plumpers?

Vi samlade en testgrupp för att testa olika Lip Plumpers mot varandra. Varje deltagare fick ett par olika produkter för att använda dem under en treveckorsperiod. Sedan fick deltagarna fylla i en enkät beroende på hur de ansåg att vardera produkt hade presterat.

5/5 (1 Review)