Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Kicks.se & Åhlens.se

Bästa serumet 2019

 

Serum är en riktigt bra hudvårdsprodukt som du ej ska glömma bort att använda. Serumet ska du applicera efter att du rengjort ansiktet men innan du tar på dig en återfuktande ansiktskräm. Produkten innehåller massa härliga ingredienser som till exempel c-vitamin som går direkt in i huden efter att du rengjort huden från smuts, detta sker pga att serumet är speciellt framtaget med små molekyler som enkelt tränger sig in i din hud. Detta medför att produkten verkligen hjälper dig på längre sikt för att öka kollagenproduktionen och hålla hudens vätskenivåer på en bra nivå.

Produkten är utmärkt för att tackla olika hudproblem som till exempel rynkor eller rosacea. Vi har i detta test sammanställt marknadens bästa serum för att du enkelt ska hitta en produkt för dig.

 

Snabbt svar Bästa serumet 2019 Bäst i test

  1. Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex

  2. Clinique Smart Custom-Repair Serum 50 ml

  3. The Ordinary “B” Oil

  4. Maria Åkerberg Serum C 30ml

  5. Clarins Beauty Flash Balm

     

 

Serum bäst i test 2019

 

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex

 

Estée-Lauder-Advanced-Night-Repair-Recovery-Complex

 

Advanced night repair recovery complex från Estée Lauder är ett av världens bästa serum och inte presterade det sämre i vårt egna test. Serumet är fullpackat med olika ingredienser för att reparera din hud och rengöra cellerna. Efter att vi använt detta serum noterar vi hur huden känns mjukare och inte heller så torr. Serumet passar alla hudtyper och hudtoner och är både oljefri och oparfymerad.

 

 

Clinique Smart Custom-Repair Serum 50 ml

 

Clinique-Smart-Custom-Repair-Serum-50-ml

 

Smart Custom-Repair Serum från Clinique reparerar skadorna i huden, även skadorna som inte är synliga. Produkten behandlar även rynkor, slapp hud och finare linjer i ansiktet. Passar bra för alla åldrar.

 

 

The Ordinary “B” Oil

 

serum bäst i test

 

Denna produkt från The Ordinary passar alla hudtyper. Den innehåller bland annat oljor och renade mikroaljer för att skydda ditt hudförsvar och förbättra hudens lyster.

 

Maria Åkerberg Serum C 30ml

 

 

Serumet från Maria Åkerberg är både återfuktande och ger din hud en ny energikick för att väcka huden till liv. Serumet passar väl till alla hudtyper och är både inflammationshämmande och förebygger hudens dagliga åldrande. Produkten innehåller en hel del ingredienser, bland annat 10% av ett unikt koncentrat av apelsiner men även A-vitamin, B1, B2, B6, aminosyror och mycket mer.

 

Clarins Beauty Flash Balm

 

 

Beauty Flash Balm från Clarins skapar ett skönhetslyft och om du hade en trött hud innan du applicerar denna produkt kommer du märka att du ser piggare ut efter appliceringen. Detta serum passar utmärkt för längre perioder av användning, till exempel en lång arbetsdag eller innan du går ut i nattlivet.

 

Så väljer du det bästa serumet

 

Är serum bara en fuktighetskräm med annat namn?

Svaret på frågan är både ja och nej, det stämmer att produkten innehåller flera fuktgivande ingredienser som du även hittar du de traditionella fuktighetskrämerna som till exempel hyaluronsyra och ceramider. Men skillnaden är att serumet innehåller mindre molekyler och fler ingredienser för att verkligen tränga sig in i huden medans traditionella fuktighetskrämer endast lägger sig på ytan som ett skydd mot smuts och annat.

Serum för Acne

Om du letar efter ett serum för att bekämpa ett Acne-utbrott ska du se till att produkten innehåller ingredienserna C-vitamin för att öka kollagenproduktionen samt minskar inflammation. Retinol som också minskar inflammationen, zink som lugnar irritationen och reglerar oljeproduktionen samt salicylsyra mot de tilltäppta porerna.

Serum för torr hud

Upplever du att din hur är torr ska du se till att du hittar ett serum med vitamin E som är en antioxidant. Niacinamid som förbättrar hudens elasticitet, glykolsyra som har en exfolierande egenskap samt hyaluronsyra som bibehåller fukten.

Serum för en känslig hud

Om du upplever att du har en känslig hud kommer ett serum med massa antioxidanter som till exempel grönt te extrakt och resveratrol vara utmärkt. Även ferulasyra för att bekämpa de fria radikalerna och öka läkningen över natten.

Hur har vi testat serumena?

Vi har använt oss av en oberoende testgrupp på 15 personer för att kunna testa serumena och avgöra vilken som är det bästa serumet. Varje person har fått dokumentera resultatet för att kunna avgöra vilken som är den bästa efter en månads testperiod. Vi är nöjda med resultatet och tycker vi fått fram en riktigt bra produkt som är bäst i test.