Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Nordicfeel.se.

  • Colourb4 Hair
  • Colour Remover
  • Loreal Paris
  • Super Blonde Creme
  • Colourless Hair
  • Colour Remover

Avfärgning

Att färga håret med en hårfärg eller kanske till och med haft en stylist på en salong som hjälpt till kan verkligen skapa fantastiska resultat. Men som vi vet blir inte alla resultat lika bra och i vissa fall vill man helt enkelt ta bort hårfärgen då man inte är nöjd med resultatet. Detta är enkelt att lösa hemma, med hjälp av avfärgning tar man bort de färgade pigmentet från håret. Detta är en väldigt enkel behandling och du får tillbaka din naturliga hårfärg på nolltid, i andra fall kanske du inte vill ta bort hårfärgen helt utan bara ljusa upp håret i vissa nyanser utan att det ska slita för mycket på hårfibrerna.

Snabbt svar: 4 Bästa avfärgningarna 2020 – Bäst i test

  1. Colourb4 Hair Colour Remover Frequent Use
  2. Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning
  3. Colourless Hair Colour Remover Färgborttagn
  4. ColourB4 Hair Colour Remover Färgborttagning

Avfärgning testade 2020

 

Colourb4 Hair Colour Remover Frequent Use

 

 

Hair Colour Remover från företaget Colour B4 hjälper dig ta bort färgat hår, du behöver inte heller besöka en salong utan kan göra detta enkelt hemifrån. För att använda produkten börjar du med att applicera den på ditt hår, väntar enligt instruktionerna och sköljer sedan ut håret noggrant. Hårfärgningen tar bort det färgade håret och du återgår till din naturliga hårfärg.

 

 

Loreal Paris Super Blonde Creme Avfärgning

 

Loreal-Paris-Super-Blonde-Creme-Avfärgning

 

Om du alltid velat pröva på att ha en blond hårfrisyr är detta produkten för dig. Genom att avfärga din naturliga hårfärg eller ett färgat hår blir resultatet ett blondare hår. Notera att man aldrig vet slutresultatet före man provar produkten, vi rekommenderar att du börjar med en slinga i håret för att se hur resultatet blir för just dig och om du gillar det. Produkten har även en krämig konsistens vilket gör ditt hår mjukt efter avfärgningen.  Följ instruktionerna noga och gör hudtestet 48 timmar innan för att försäkra dig om att du ej är allergisk mot ämnena i produkten.

 

 

Colourless Hair Colour Remover Färgborttagning

 

Colourless-Hair-Colour-Remover-Färgborttagning

 

Hair Colour Remover från Colourless tar både bort permanent- och semipermanent hårfärg. Håravfärgningsprodukten innehåller flera ämnen som avlägsnar flera lager färg. Detta är en väldigt smidig och effektiv lösning för att ta bort hårfärg.

 

 

ColourB4 Hair Colour Remover Färgborttagning

Colourless-Hair-Colour-Remover-Färgborttagning

 

Detta är förmodligen en av de enklaste produkterna för att ta bort färgat hår. ColourB4 Regular passar för dig som färgat håret ett flertal gånger och vill kunna ändra din hårfärg utan att behöva göra det för komplicerat. För att använda produkten kammar du endast in produkten i håret, väntar enligt instruktionerna och sköljer sedan ur håret noggrant för att bli av med alla ämnena.

 

 

 

Köpguide – Så väljer du den bästa avfärgningen

 

Kommer det fungera att avfärga alla olika hårfärger?

Om du har färgat håret med en Henna-färgning kommer det inte fungera lika bra som andra typer av hårfärg-behandlingar. Givetvis kan det även finnas här olika scenarion där vissa Hennafärgningar fungerar bättre än andra, man får helt enkelt testa och se men man ska vara medveten om att resultatet inte alltid blir perfekt. Om du tidigare haft ett blekt hår och färgat över det blekta håret med en mörk och intensiv färg kan även detta göra att resultatet inte blir helt perfekt. Vissa typer av silikon skador i håret kan även ställa till avfärgningen.

Tänk på detta innan du startar avfärgnings-behandlingen

Det finns en hel del produkter i avfärgningsprodukterna som man kan vara allergisk mot, så innan du köper produkten kontrollera vad den innehåller om du vet att du är allergisk mot vissa typer av ämnen. Det är även bra att göra något som vi kallar för känslighetstest ungefär ett dygn före behandlingen så att är säker på att du tål ämnena i avfärgningen. Om du vill ha en ljusare ton än din naturliga hårfärg kommer du även behöva bleka håret efter att avfärgningen är slutförd. Avfärgningen i säg kommer nämligen inte att bleka håret utan tar endast bort den gamla hårfärgen.

5/5 (1 Review)