Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Apoteket.se & Kronansapotek.se.

Hårtillskott bäst i test

 

Har du börjat uppleva att ditt hår börjar kännas allt mer livlöst och att det inte växer lika snabbt som tidigare? Då kan ett hårtillskott vara lösningen för just dig. Orsakerna kan självklart vara flera allt ifrån att man slarvat med kosten till att man känner sig stressad i vardagen. Anledningen till att man tittar extra noga på att testa ett hårtillskott kan vara på grund av att man vill få allt från ett tjockare hårsvall till ett hår med mer glans men även motverka håravfall och problem med mjäll. Vi har valt att testa marknadens bästa hårtillskott för att du ska få ett vackrare hår.

 

Snabbt svar: Bästa hårtillskottet 2020 – Bäst i test

  1. Elexir B-vitamin Komplex
  2. Priorin
  3. Original Silicea
  4. Hårkontroll
  5. Hairforce Hårtillskott

Bästa hårtillskottet

 

Elexir B-vitamin Komplex

hårtillskott test

Detta hårtillskott från Elexir är ett fullproppat B-vitaminkomplex för att du ska få i dig alla B-vitaminer som du behöver. Vitaminet B7 bidrar till en bra kvalité av både hår och naglar medans B5, B6 och B12 hjälper till mot trötthet och energinivån i kroppen.

 

Priorin

 

 

Kosttillskottet Priorin är skapat ditt vackra hår. Det innehåller bland annat biotin som hjälper till att bibehålla ett normalt hår. En kapsel består även av hirsextrakt, vetegroddsolja, B-vitaminet pantotensyra och sist men inte minst aminosyran L-cystin.

 

 

Original Silicea

 

 

Detta kosttillskott från Original Silicea är framtaget för hår, hud och naglars välbefinnande. Huvudingrediensen i vardera kapsel består av mineralet kiset genom ett högkoncentrat av kiseldioxid, zink, mangan, selen och biotin.

 

 

Hårkontroll

hårtillskott bäst i test

 

Hårkontroll är ett bra och billigt kosttillskott som är framtaget för både ditt hår och naglars välbefinnande. Kosttillskottet innehåller biotin som hjälper till kroppen att bibehålla ett normalt hår. Ett annat ämne är koppar som hjälper dig att ha en normal hårpigmentering samt ämnena zink och selen som direkt bidrar till att bevara hår och naglar.

 

Hairforce Hårtillskott

 

bästa hårtillskottet

 

Detta hårtillskott från Hairforce är skapat för att bygga upp ditt hår, hud, naglar och leder. Kapslarna är fullproppade med ämnen som bland annat hjälper kroppen att ta vara på zink och b-komplex men den hjälper även till med att till exempel boosta kollagen produktionen.

 

 

Köpguide Hårtillskott – Så väljer du det bästa hårtillskottet

Ett av de vanligaste fallen till att man letar efter ett hårtillskott är för att lindra håravfall, vi kommer därför gå igenom en lista på de 5 bästa näringsämnena som motverkar håravfall.

Järn

En vanlig orsak till håravfall är järnbrist som också nämns som anemi. I hårsäckarna finns det en viss mängd järn och järnets uppgift i hårsäcken är att stimulera en ny hårtillväxt. Om du lider av järnbrist kommer kroppen använda järnet till de mest viktiga organen och järnet i hårsäckarna blir lidande. Ett vanligt resultat av håravfall på grund av järnbrist brukar vara att håret tunnas ut.

Zink

Zinkbrist är en annan vanlig orsak till håravfall, men det kan även skapa ett för tidigt ådlrande och sviktande sexlust hos män.

Biotin B8

Biotin som också kan kallas för B8 eller bara vitamin H är ett vanligt ämne i hår, hud och nagelprodukter. Biotin reglerar omsättningen av B vitaminer i kroppen vilket har påverkan både på din hur och ditt hår. Biotin stimulerar främst hårtillväxt samt motverkar håravfall.

Kisel

Vårt hår består till en stor del av kisel och om kroppen har brist på kiselsyra kan det leda till att håret känns både skört och livlöst. Kisel är ett ämne som finns bland annat i potatis, havre, ris och solrosfrön.

Hur har vi gjort detta test med hårtillskott?

Detta test var lite unikt i och med att slutresultatet av hårtillskott generellt tar en lång stund. Vi tog fram en testgrupp på 20 personer som var villiga att testa hårtillskott. Efter rekommenderad användning fick vardera person i testet bedöma produkterna och poängsätta de beroende på en del kategorier vi satt upp. På detta sätt kunde vi avgöra vilka produkter som presterade bättre en de andra.

4.4/5 (7 Reviews)