Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Beautyplanet.se, Åhlens.se & Nordicfeel.se.

Lösögonfransar är ett utmärkt alternativ om du vill framhäva dina vackra ögon och göra dina ögonfransar både längre och tjockare. När du använder ögonfransar kommer du snabbt märka hur dina ögon visar en mer intensiv blick som fångar blickar. Det blir allt mer populärt att använda sig av lösögonfransar, det kan vara till vardags, en fest eller kanske till och med din drömdejt. Det går även bra att använda lösögonfransarna flera gånger, men kontrollera extra noga på just den produkten du köper att detta stämmer och inte bara är en engångsprodukt.

Vi har i detta test sammanställt marknadens bästa ögonfransar för att du ska hitta just dina favoriter. Längre ned i detta test har vi även skrivit ihop en liten guide om tips och tricks när du använder fransarna.

5 Bästa Lösögonfransarna – Bäst i test

1. Gabbi Sweed Lashes Lösögonfransar

lösögonfransar

Gabbi från Sweed Lashes är en storsäljare och en populär produkt hos många kända bloggorskor och make-up artister. Bland annat Kenza och Molly Sandén har tallat gott om dessa lösögonfransar. Det finns tre kollektioner att välja mellan, svart, brunt och mörkblond. Fransarna är handknutna och kan användas upp till 10 gånger. Förpackningarna är tillverkade av återvinningsbar PET-plast.

2. Ardell Fashion Lashes 111 Black

bästa lösögonfransarna

Fashion Lashes är ett perfekt val när du letar efter fransar till en hemmafest eller kanske en utekväll på stan. De är återanvändbara, enkla att använda och ger dig den där härliga looken med långa, vackra fransar.

3. Eylure Volym Lösögonfransar

lösögonfransar bäst i test

 

Klassiska lösögonfransar som framhäver dina ögons naturliga skönhet. Passar alla typer av ögonformer och fungerar för både vardaglig användning eller lite festligare tillfällen.

4. blackUp False Eyelashes

False Eyelashes från blackUp ger dig möjlighet att få längre fransar med mer volym och en intensivare blick. De är både lätta och sköna att bära och de är även grymt enkla att ta på sig. De kan återanvändas upp till hela 20 gånger. Fransarna är tillverkade för hand för maximal kvalité.

5. MAC Cosmetics Lash, 07

Dessa lösögonfransar är utformade för att ge dina ögon en intensiv blick, de passar både för en naturlig och dramatisk look. Du hittar dessa fransar i olika former och tjocklekar.

Så sätter du på dig lösögonfransar

Kontrollera att fransarna inte är för långa

Innan du klistrar på dina lösögonfransar bör du mäta fransarna så att de inte är för långa. Du kan till exempel lägga fransarna mot ditt öga och kontrollera längden. Du vill gärna ha en längd som matchar dina ögon och som smälter väl till dina vanliga fransar. Ingen vill ju skryta om att de faktiskt går runt med lösögonfransar utan målet är ju att de faktiskt ska se ut som dina riktiga fransar.

Applicera lim och låt det torka

Börja med att böja överkanten på fransen för att den inte ska vara alltför stel och addera sedan lim över hela raden. Låt det vila i ungefär 1 minut innan du går vidare till nästa steg.

Tryck fransen mot ögat

Ta sedan fransraden längs din egna franskant så nära det bara går, om det är svårt att hantera lösögonfransar kan du ta en pincett så blir det enklare att hantera.

Slutligen borstar du och lägger på mascara

När limmet har torkat vilket du ser genom att det blir genomskinligt (Tar ungefär 3 till 5 minuter) kan du borsta fransarna och lägga på lite mascara för att framhäva fransarna ytterligare.

Såhär applicerar du lösögonfransar – Video

5/5 (1 Review)